Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek

Nem tudom hogy az ember életében hányszor érzi magát annyira lehetetlen és szerencsétlen helyzetben, mint én éreztem a múlt héten, amikor is eldöntöttem végre, hogy lecserélem a telefonomat, és azt is kitaláltam, hogy melyik típusra, mert ez nálam mindig egy nagyon nagy kálvária, bementem az üzletbe, megvettem a készüléket, megkértem ott a műszakis embereket, hogy segítsenek beállítani, majd a következő percben leejtettem és totál a küszöbre esett a kijelzője, amin persze nem volt fólia, mert az lett volna a következő lépés. Persze a kijelző teljesen összetörött.

Szinte három perces koránban a telefonomnak az üvegfólia helyett, amire szüksége volt, egy xiaomi szervíz budapest területén. Hát mondanom sem kell, hogy a düh, a csalódottság, a kétségbeesés és egyéb érzések közepedte hánykolódtam, amikor egyszer csak oda lépett hozzám egy fiatalember és megkérdezte, hogy van-e ötletem, hogy hova viszem a xiaomi kijelzőcsere ügyében a telefonomat. Hát el tudtam volna küldeni melegebb éghajlatra, még akkor is, ha segíteni akart.

Persze aztán az utam a xiaomiszerveizshop.hu oldal irányítása alapján zajlott. Az ott dolgozók pedig nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, hihetetlen szakami tapasztalattal, de valahogy őket is a világ végére tudtam volna küldeni, amikor megkérdezték, hogy mennyi idős a telefon. Én erre csak annyit mondtam, hogy pont annyi, hogy a belépő kódot még nem sikerült rajta beállítani. De nagy baj nem lesz a rajta lévő adatokkal, mert igazság szerint teljesen tiszta, hiszen a fél perc alatt amit a kezemben volt még nem igazán tudtam semmilyen adatot rátölteni és fotózni sem sikerült vele. A szerencsétlenség remélem múlandó, mert még egy ilyen rossz érzést biztosan nem bír ki a szívem.

Leave a Comment