Az új kedvencem

Én már hosszú-hosszú évek óta apple termékeket használok és nem is tervezem egyik telefonomat vagy laptopomat sem lecserélni más márkára, mert bár tudom, hogy van nagyon sok dolog, ami gyengeségként írható fel ezeknél a termékeknél, de semmi sem tudja felülmúlni egyelőre azt a fajta kényelmes használatot és gyors adatvitelt, amit ezek a gépek tudnak biztosítani számomra. Nem beszélve arról, hogy nőként nagyon fontos számomra a szép design és a megjelenés, ami azért valljuk meg őszintén, ezeknél az apple termékeknél kifejezetten szép és elegáns.

Éppen ezért, nekem egészen idáig nem nagyon volt a gépemhez semmilyen macbook tok, mert nem nagyon találtam olyat, ami szép lett volna, és kellőképp megtartotta volna a szép és elegáns megjelenést, és illeszkedett volna a mac gépemhez, és magához az apple márkához. Mert hát számomra ez is fontos.

Most viszont találtam egy teljesen új oldalt, a neten barangolva, ami a macbooktok.hu nevet viselve felkeltette az érdeklődésemet, és hihetetlen gyorsasággal meg is győződtem arról, kvázi már az első termék megjelenítése után, hogy nagyon jól is tettem, hogy engedtem a csábításnak, mert hihetetlen szép termékeket találtam az oldalon. Meg is lepődtem, és csodálkoztam is, hogy eddig én ezt miért nem fedeztem fel? Számtalan fajta tok található itt, és szebbnél szebb példányokra tettem szert, végül egy textil tok mellett döntöttem és meg is rendeltem.

Csak remélni mertem, hogy élőben, a kezemben tartva is legalább annyira szép és elegáns hatása lesz, mint a képen volt, és nem is kellett csalódnom. Gyönyörű a termék, és teljesen tökéletesen illeszkedik bele a gépem. Immáron nekem sem kell tartanom attól, hogy bármi hozzá ütődne vagy megkarcolná, esetleg bárhogy máshogy megsérülne a gép nap közben, úton vagy az irodában.

Leave a Comment