Mindenkinek kell a segítség

A fejlődés kulcsa a kezünkben van. Magunk döntjük el, hogy mit is kezdünk az életünkkel, hogy elmegyünk-e sportolni vagy otthon ülünk, tanulunk, vagy csak hagyjuk, hogy az idő teljen, előre törünk-e az életben vagy beletörődünk az eddig elértekbe. Szerencsére, legtöbbünk nem szeretne megrekedni, és képesek is tenni mindezért, hiszen mi magunk vagyunk sorsunk kovácsai. Ezzel együtt a vállalkozás sikere is rajtunk múlik, hogyan vezetjük, hogyan végezzük a munkánkat, képesek vagyunk-e áldozatokat hozni, fejlődni.

Szerencsére, ahogy edzésnél is választhatunk egy edzőt magunk mellé, aki segít megtanulni a gyakorlatok helyes elvégzését, vagy tanulásban egy tanárt, aki segít megértetni dolgokat, éppúgy a munkahelyen is lehetőségünk van trénereket segítségül hívni. Ők, egyéni és csoportos coaching tréningekkel, konkrét problémák feldolgozásán keresztül, támogatják a szakmai kompetenciákat, valamint a felelősségvállalás fejlesztését. A Kogwheel szakembereinek köszönhetően mindez könnyen megvalósítható, mely coachingjai által segíti a résztvevőket abban, hogy saját tudásukra támaszkodva, új megközelítésben, más szemszögből szemlélje a helyzetét és oldja meg a problémákat. A szupervíziós tapasztalatok és az önismeret révén, képessé válunk önállóan is ilyen módon dolgozni a továbbiakban.

Az egyéni coaching keretén belül, négy szem közt tudnak a felek együtt dolgozni, melynek célja, hogy növelje a motivációt, a felelősségérzetet, a személyes teljesítményt. Ezzel ellentétben, a csoportos coaching során együtt, és egymástól tanulhatnak, ahol csoportosan, egy valós munkahelyi problémát oldanak meg közösen, saját tapasztalataikra és tudásukra támaszkodva. Kérd segítségül ezt a csapatot, ha a hagyományos tréning eszközök nem hozták meg a várt eredményt, illetve, ha újítani szeretnél, és szeretnéd fejleszteni a szervezeti együttműködést, de nem egy hagyományos csapatépítő tréninggel. Tégy próbát és meglátod, sikerül kihozni minden alkalmazottadból a maximumot. Ne feledd, egy jó segítséggel, több sikert érhetsz el, mint gondolnád.

Leave a Comment