Húsvét – Jó illatú parfüm a húsvéti büdös kölni helyett

Mindjárt itt a húsvét, ezzel együtt pedig az egyik kedvenc hagyomány, a locsolkodás és a hozzá szükséges eszközök beszerzése is elérkezett. A lányok tojást vesznek, festenek, sütnek, főznek, barkát szereznek a piacon és csinosítják magukat a vendégek érkezésére.

Húsvét – Jó illatú parfüm a húsvéti büdös kölni helyett

A fiúk ilyenkor előveszik a szép ruhájukat, locsolóvereseket böngésznek, a barátokkal együtt összehangolják a  városi útvonalat, kihez és mikor térjenek be egy locsolkodásra, valamint beszerzik a locsolnivalót. Ez klasszikusan szóda vagy kölni. Utóbbit azonban valahonnan a szekrény mélyéről kotorják elő, veterán negyven éves darabként, amit már a szülők is a nagyszülőktől örököltek, de még sohasem akart kifogyni, mert a lányok mindig könyörögve kérték a használóját, hogy csak egy apró cseppet löttyintsenek belőle a fejükre, hajukra. Mindennek az volt az oka, hogy ez a kölni rettentően büdös.

Kedves locsolkodók! A büdös kölni ideje tényleg lejárt. Ha pedig nem akartok szódás szifonokkal végigcaplatni a városon, van egy nagyon egyszerű ajánlatunk. Rendeljetek gyorsan a pipereshopból egy-két finom, klasszikusnak számító, kis kiszerelésű parfümöt, hogy népszerűbbek legyetek fiatal és idős korosztály körében is. Nem mellesleg egy kölnitől bűzlő fej mellett nem esik olyan jól a húsvéti kalács és a sonka.

Miért ne választanátok inkább a  Little Black Dress-t, egy Cherris-t vagy egy Pur Blanca-t, ha ezzel ti is és a lányok is jobban járnak? A 10ml-es kiszerelésű csomagolást pedig egyszerű hordozni és tutira kibír egy pár évnyi locsolkodást. Persze ez attól is függ, hány házhoz térsz be Húsvét alkalmával.

Leave a Comment