Gondoskodj előrelátóan és válaszd a minőséget hosszú távra

Abban a legtöbben egyetértenek, hogy a háziállat tartás a gondos gazdák esetében a felelősségvállalással kezdődik. Ebben a legfontosabb pedig, hogy biztosítsuk az eb számára a tökéletes lakhelyet, ahol biztonságban élhet és lehet az eb. Még akkor is, amikor mi éppenséggel nem tartózkodunk otthon. A megfelelően biztonságos kutyakennel azonban sokféleképpen készülhetnek, de az eb méretétől és habitusától függően nem biztos, hogy elsőre tartósak lesznek. Ezért jobban járunk, ha már elsőre profikra bízzuk ennek a kivitelét.

Gondoskodj előrelátóan és válaszd a minőséget hosszú távra

Egy gyártó az anyaghasználatban nem vállal kompromisszumot. Minőségi és tartós, de mégis a megszokottól olcsóbb megoldásokkal szolgál számunkra. Ez a több éves tapasztalatból és az optimalizált gyártási folyamatokból adódóik.

A rendelt kennel gyorsan, pár héten belül el is készül, melyet a gyártó adott esetben le is szállít számunkra. Ami még fontos, hogy ezek a kennelek szegecseléstől és hegesztéstől mentesek. Azaz tartósak és megóvják az állatot az önmagának okozott sérülésektől is.

A helyszíni szerelés során jól látható, hogy csavarokkal vannak összeszerelve az egyes elemek, melyek horganyozott acélból készülnek. A kenne teteje pedig trapézlemezből, így attól sem kell tartanunk, hogy az eső, vagy a hó kellemetlenséget okozna háziállatunk számára. Ezért ebből adódóan több éven keresztül biztonságosan használhatja házi kedvencünk új lakhelyét.

Leave a Comment