Idén is hasít a csíkos divat

Évek óta töretlenül hódít a csíkos tengerész divat, amit valljuk be, szinte nem lehet megunni. Amióta aranykorát éli a dominánsan kék-piros-fehér csíkos öltözet és enteriőr, mindenkinek lett legalább egy ruhadarabja, szőnyege, kiegészítője vagy legalább egy párnahuzata.

Jól is tette, aki beszerzett néhány csíkot magának, hiszen az idei év is tele lesz velük, így bátran vissza lehet forgatni a nyári mindennapokba az előző évek kollekcióit is, garantáltan nem lesz a színkombináció divatjamúlt. Emellett minden egyéb harsány és szolídabb szín is bekerül a nyári divat palettájába, így az egyszínű ruhadarabokhoz bátran szerezzünk be a kiegészítőink közé új csíkokat.

Az okosórák nem csak funkcióikban erősek, hanem az aktuális trendeket is követik dizájnos és praktikus szíjakkal, amiket kedvünkre variálhatunk a ruhatárunkhoz megfelelően. Az anyagokat tekintve a bőr, a bőr hatás, a praktikus és masszív szilikon, a lyukacsos sport verzió, a fémszíj és a szövet szíj is megtalálható, így az anyagok terén sem kell kompromisszumot kötni.  Az applewatchshop.hu kínálatában bőven vannak csíkok, amik közül lehet válogatni,  kék-fehér klasszikus szíjtól kezdve a szivárványos darabig.

A csíkos szíjak többsége sűrű szövésű, tartós és kényelmes szövet szíj klasszikus csattal, a sportok szerelmeseinek pedig mágneses sportszíjak is egyaránt megtalálhatók csíkos verzióban. Aki pedig a csíkokat inkább a ruháin jelenítené meg, bőven talál ezekkel variálható, letisztult színeket, amik szolíd megjelenésüknek köszönhetően megfelelő balanszban maradnak a figyelemfelkeltő csíkokkal.

Leave a Comment