A lekisebb kedvence

Ki ne ismerné a szörnyű jelenséget, amikor a gyerek már nagyobb, mondjuk óvodába jár, és valamilyen oknál fogva elkezd nem csak nehezen aludni és folyamatosan fel-felébredni éjszakánként, hanem már szinte egyenesen rettegni az éjszakától. Az első gyereknél nálunk nem alakult ki ez a probléma, most azonban a második gyerkőcünk igen sokszor felriad éjszaka és szinte vissza sem tudom altatni. Ez nem csak azért jelent problémát, mert már alig alszunk a férjemmel, hanem bizony azért is, mert a gyerek sem tudja kipihenni magát és szabályszerűen ideges és retteg, ha közeledik az este és az alvás idő. Persze kitalál mindent, hogy éhes, hogy szomjas, fáj a hasa, ebből tudjuk, hogy már stresszel az estéktől. Megoldást kellett a problémára találnunk, ráadásul elég gyorsan.

A természetes lehetőségeket böngészve aztán rátaláltam a yeli.hu oldalára, ahol számtalan gyógynövény tea állt kínálatban, ráadásul a herbatea manufaktúra cégjelzése alatt, ami tudom, hogy nagyon jó minőségű. Több ismerősöm is használta már a teákat, amiket készítenek és csak jó visszajelzéseket hallottam a teák ízéről és hatásáról egyaránt. Megtaláltam az álommanó tea képét, és szinte azonnal tudtam, hogy számunkra is megoldást fog jelenteni. Azonnal meg is rendelem és iszonyatosan gyorsan kézhez kaptuk ezt a szuper tea keveréket. Csak természetes anyagokból áll, így semmilyen veszélyt nem jelent a gyerekre nézve, és azt mondhatom, hogy mivel minden este elfogyaszt egy csészével, mi is iszunk vele valamilyen teát, így családi szinten teszünk az egészségünk érdekében. Háromszorosan is jót tett velünk tehát ez a nehézség.

Azt hiszem, annak idején a nagymamám erre gondolt, amikor azt mondta, fel lehet úgy fogni minden egyes nehézséget, hogy értünk történik. Tanulunk belőle, alakítunk miatta az életünkön, változunk vagy változtatunk, rajtunk múlik, hogy milyen irányba. Én a Yeli oldalát mindenkinek csak ajánlani tudom. Biztos vagyok benne, hogy aki tőlük vásárol minden szinten elégedett lesz, mint ahogyan én is az vagyok, már több hónapja.

Leave a Comment