Gyorsan és egyszerűen, a főváros területén!

Manapság az ember egyre inkább rádöbben arra, hogy bizony dolgok akkor vannak jól és szakszerűen, lelkiismeretesen elrendezve és megoldva, hogy ha azt ő maga végzi. Én is nagyon borúlátó mondatnak gondoltam ezt, és számtalan vitám is volt ezzel kapcsolatban már a baráti körömben, azonban rá kellett nem olyan régen döbbennem, hogy nekik volt igazuk. Nem olyan régen ugyanis belevágtunk a kertünk rendezésébe. Vettünk egy kis házat budapest vonzás körzetében, egy kis külső kerületénben, és már a kertrendezés feladatára és megoldására, na és persze alapanyagaira nem igazán maradt keretünk és forrásunk, így arra a öntésre jutottunk, hogy egy évvel eltoljuk a feladatok megoldását, és ezen a nyáron került erre sor.

Hihetetlen csalódás volt, hogy számtalan dologgal megbíztunk ismerőst vagy szakembert, igazából majd, hogy mindegynek bizonyult, de az nem, hogy nem lett megfelelően elvégezve, hanem sokszor egészen egyszerűen elmaradt. Számtalan esetben kaptunk hitegetést, a határidő tologatását még szakemberektől is, ezért abban maradtunk a feleségemmel, hogy amit csak tudunk mi oldunk meg, hiszen iszonyatosan drága ma már minden szolgáltatás és alapanyag, nem engedhetjük meg magunknak, hogy úgy fizessünk nagyon sok pénzt ki részfeladatok megoldására, hogy valójában azok sosem lesznek elvégezve és még mi szaladozunk a megoldás után pluszban.

Ezért a térkő kapcsán úgy döntöttem, hogy már a szállítást is mi magunk fogjuk megoldani, mert számtalan apró dolgot is be kellett még szerezni, ami a kocsiba nehezebben fért volna be, és az utánfutó bérlés lehetőségével szerettem volna megoldani egyben, egy nap alatt a bevásárlás nehézségeit. Meg is kerestem több csapatot, de egyetlen egy helyen találtam megfelelő hozzáállást, minőségi utánfutó eszközparkot és lelkiismeretes, rugalmas és segítőkész kommunikációt, a palotatuzep.hu csapatánál. Mondanom sem kell, hogy a térkő is tőlük került aztán beszerzésre, mert segítettek a választásban, és hihetetlen jó árat kaptunk rá, még úgy is, hogy a kert nagysága nem túl nagy mennyiségű térkövet igényel. Erre a mennyiségre majdnem mindenhol drágább árat mondtak, tekintve, hogy nem igazán éri meg felünk foglalkozni, ami kijelentést egyszerűen nem is igazán értettem. Mindenkinek ajánlani tudom tehát őket akár felújítás alapanyag, térkő, ragasztóanyag vagy az utánfutó bérlés kapcsán. Aki őket választja csak elégedett lesz, ebben biztos vagyok.

Leave a Comment