Önálló életem kezdete

Kíváncsi lennék, hogy ha egy felnőttet, aki most már gyerekeket nevel és dolgozik megkérdeznének, hogy emlékszik-e arra az időszakra vagy pillanatra, amikor elköltözött otthonról és önálló, saját életet kezdett, egyrészt milyen válaszok érkeznének, másrészt pedig melyik időszak lenne a leggyakrabban megnevezve. Mert mostanság azt gondolom, hogy egy gyerek akkor lesz először önállóbb, amikor középiskolába megy, főleg, hogy ha messzebb esik a lakóhelytől és a szülőktől a választás, és ezért kollégiumba vagy albérletbe kerül, második alkalommal pedig leginkább akkor áll a saját lábára az ember, amikor egy egyetemre felvételizik. Akkor már nagyobb eséllyel költözik ugyanis külön, és kezd saját életet, mint ahogyan teszem azt én is most.

Persze egyrészt iszonyatosan izgalmas, másrészt pedig hihetetlen ijesztő is egyben ez az időszak, hiszen most tanulok bele a nagybetűs életbe, melynek első nehéz állomása az albérletkeresés volt. Nem igazán tudom azt mondani, hogy korrekt hirdetésekkel találkoztam volna ugyanis bármelyik fórumot is veszem górcső alá, leginkább csaló képek és kiírások hada várt az interneten, és egy-egy megtekintés alkalmával nagyobbnál nagyobb csalódás ért folyamatosan. Persze jó tanulópénz volt, hiszen megtanultam szinte azonnal, hogy csak profi dolgokkal és emberekkel éri meg foglalkozni, és egy ajánlás segítségével rá is találtam a tökéletes társra, hiszen a kiadoszobabudapest.hu oldalon rengeteg szoba kiadó státuszban volt, amely szinte azonnal el is nyerte a tetszésemet, és fel is kerestem őket szinte rögtön.

Szinte azonnal tudtam, hogy jó helyen járok, mert bármelyik szoba amelyiket megnéztem tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak, és kiadó szoba árak tekintetében is hihetetlen jó ajánlatokat kaptam, így már biztos voltam benne, hogy megfelelő hely nélkül nem kell hazatérnem. Nagy megnyugvás volt ez számomra, mert nagyon nyomta a vállamat, hogy egy megfelelő helyet tudjak magaménak tudni, ahol tudok majd készülni a vizsgákra, hiszen nem akármennyi tanulnivaló vár rám az orvosi egyetemen, és persze azért az is fontos volt számomra, hogy ne legyen messze a lakás az egyetemtől, hogy ne kelljen sokat utaznom az órákra és a képzésekre.

Minden olyan embernek, akinek kiadó szoba szükségeltetik azt tudom javasolni, hogy mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a kiadoszobadudapest kollégáival, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni az ajánlatok tekintetében. Egy nagyon lelkiismeretes és megbízható csapatot fog a vonal másik végén találni, akik mindent meg fognak tenni azért, hogy egy tökéletes lakást és kiadó szobát találjanak számára, ami minden szükségletét kielégíti.

Leave a Comment