A házi mindig finomabb

Amikor én találkoztam a férjemmel mindkettőnknek olyan élete volt, amiben hihetetlen nagy szerepe volt a karriernek és a munkának, nem is csoda, hiszen mind a kettőnk nagy terveket dédelgetett, saját ház, autó és egyéb viszonylatokban. Persze aztán ahogy összekerültünk egyre távolabb kerültek ezek a vágyak és egyre inkább előtérbe került a családalapítás igénye, ami persze magával vonzotta a kertes ház igényét továbbra is, de én mondjuk már nem igazán vágytam nagy márkájú drága autóra, a férjem pedig kezdte egyre jobban elengedni az utazások iránti vágyát, vagyis kicsit mindketten kezdtünk megnyugodni és érezni a letelepedés és családalapítás iránti vágyat magunkban. Akkor még nem gondoltam volna, hogy nem csak ezek a vágyak, de a hobbi is nagymértékben változni fog az életemben, hiszen a futás és folyamatos, gyakori sportolást elkezdte felváltani a konyha és a főzés tudománya, amit sosem gondoltam volna, hogy én ennyire élvezni fogok.

Persze nem mondom, hogy könnyen ment elsőre minden, de azt már büszkén vállalom, hogy iszonyatosan finom ételeket tudok csinálni a tenger gyümölcsei alapanyagokból. A kedvencünk a királyrák és a tonhal, amiből akár egy könnyed salátát, akár egy kiadósabb egytál ételt, esetleg steak formájában elkészült tökéletes vacsorát is tudok most már csinálni, és hála a jó égnek ezt nem csak én, hanem a férjem is élvezi, hiszen imádja ezeket az ételeket. Kifejezetten örülök, hogy a tenger gyümölcsei alapanyagok beszerzésére találtam egy tökéletes forrást az oceanfood.hu oldal személyében, ahonnan gyorsan és iszonyat jó áron tudom ezeket a tengeri herkentyű alapanyagokat megrendelni, ráadásul a minőség nem csak kifogástalan, hanem folyamatos. Nem volt még olyan rendelésem, pedig elég sokat rendelek, amiben bármilyen kifogást tudtam volna találni akár a rendelést menetét, akár a megrendelt alapanyagok minőségét tekintve. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy próbálja ki innen a rendelést, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletesen elégedett lesz mindennel.

Leave a Comment