Mindig kell, hogy legyen otthon

Én ezelőtt nem voltam igazából arról híres, hogy annyira nagyon odafigyeltem volna arra, hogy mit eszek, vagy hogy egészségesen táplálkozzak. Rengeteget dolgoztam, próbáltam karriert kiépíteni, még nem rá kellett jönnöm, hogy bizony nem mindig minden sikerül úgy, ahogyan elterveztük, és nem is minden ér akkora áldozatot sokszor, mint amit képesek vagyunk hozni egy-egy célért. Ennek eredményeképpen vérszegény lettem és még számos hiánybetegségem kialakult, aminek kapcsán már muszáj volt odafigyelnem magamra, mert ha nem tettem, egészen egyszerűen rosszul voltam. Elkezdtem tehát leszokni a gyorséttermi ételekről, és elkezdtem odafigyelni a napi vitamin bevitelre, a rostokra, és még számos dologra, ami eddig teljesen hidegen hagyott.

Rá kellett döbbennem, hogy teljesen más életet kezdtem el élni, nem csak a táplálkozás terén volt változás, hanem más ember is kezdtem lenni. Kiegyensúlyozottabb lettem, jobb kedvem lett, hihetetlen türelmem lett, ami addig sosem volt, és ha valamilyen nehéz helyzet adódott sem estem kétségbe, hanem bizony nyugodt higgadtsággal szépen meg tudtam oldani mindent. Hihetetlen, és el sem hinném, ha nem magamon tapasztaltam volna meg, hogy mennyire fontos tud lenni a jó táplálkozás és az egészséges élet. Hogy mennyi változást tud hozni az ember életébe egy ilyen átalakulás.

Ma már jobban vagyok, nem kell annyira odafigyelnem arra, hogy mit hogy  csinálok, de továbbra sem hagytam fel az egészséges élettel, sőt. Csupán néha megengedek magamnak egy kis lazítást, ami szerintem maximálisan bele is fér. Egyetlen dolog azonban nem hiányozhat sosem a házból, a simigyümölcslé termékei. Annyira hozzá szoktam már ezekhez a finom és rendkívül egészséges gyümölcslevekhez, hogy egy napot sem bírnék ki már nélkülük. Nagyon szeretem őket. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ha már csak ezeket a termékeket fogyasztja, nagyon sokat tett az egészségéért.

Leave a Comment