Egyedi élmény, egyedi minta

Egy nagyvállalat életében akkor jön el a fejlődés csúcsa, amikor már egy hatalmas, akár nemzetközi kiállításon úgy tud megjelenni, hogy a legnagyobb helyszín, a legnagyobb figyelem az övé. Lehet ez a kiállítás külföldön, vagy Magyarországon, egyaránt nagyon fontos szerepet játszik a vállalat életében, nemzetközi kapcsolatait, jövőbeli lehetőségeit, fejlődési útját, eladott mennyiségét tekintve. Természetesen ehhez nagyon-nagyon sok munka szükséges, és a jó munkatársak is elengedhetetlenek. Nem elég ugyanis a lehetőséget megkapni egy ilyen kiállításon, élni is tudni kell vele. Tökéletesen kell megtervezni és megszervezni mindent, mert a lebonyolítás – a tapasztalatok szerint – még a tökéletes tervek mellett is nehézkessé vállhat. Elengedhetetlen tehát egy jó tervező, kivitelező csapat, nem beszélve a marketing területért felelős kollégák áldozatos munkájáról. Ők azok ugyanis, akik felejthetetlenné teszik a kiállításra látogatók számára a céget, természetesen szinte észrevehetetlen módon, tökéletes technikával.

Ennek nálunk az egyik módja a gépi hímzés technikájával kialakított, egyedi tervezésű pólók voltak, amik a cég fő színében készültek el, a tökéletes mintával és felirattal ellátva. Nem volt könnyű olyan vállalatot találni, akik közel kétezer darab hímzett póló legyártását vállalni tudták volna úgy, hogy biztosak lehettünk benne, hogy a minőség mindegyik pólónál ugyanolyan tökéletes lesz, de hála a jó égnek sikerült. A hímezd.hu csapata tökéletesen megoldotta a feladatot, sőt, hasznos ötletekkel és tanácsokkal aktívan tudták segíteni a tervezők és szervezők munkáját egyaránt.

Biztos vagyok benne, hogy számukra is legalább akkora büszkeség, hogy ilyen tökéletes módon e tudták gyártani a kétezer darab gépi hímzett pólót, mint számunkra, hogy meg tudtuk szervezni és le tudtuk bonyolítani életünk első nagy kiállítását, ráadásul úgy, hogy az szinte tökéletesre sikeredett. Természetesen rengeteg munkával, és a munkatársak rugalmas, leleményes észjárásával, problémamegoldásával, de az eredmény magáért beszél. Rendeléseink nőnek, a vállalat még egy újabb lendületet tudott venni a fejlődés irányába. Ehhez pedig elengedhetetlen volt a póló, amely mindenhol cégünket hirdette a látogatók kezében. Hatalmas ötlet volt ez, mely sikerre vitte a hétvégét.

Leave a Comment