Ami egy tökéletes ékszerhez kell

Nem olyan régen azon kaptam magam, hogy azt nézegetem, hogyan tudnék egyedi ékszert csinálni magamnak. Közel három hónapon át csak azt bújtam a neten, hogyan tudnék minél szebb és érdekesebb, egyedi szépségeket kreálni – ekkor még csak magam részére. Nem sokkal később már egy tanfolyamon ültem, ami bár nem hozta számomra a várt eredményt és értéket, sokmindent megmutatott és megtanított az ékszerek világáról.

Ma már elmondhatom, hogy több mint kétszáz embernek készítettem egyedi méretek és igények alapján, a személyiségéhez illő egyedi ékszert, és erre igen büszke vagyok. Számtalan megkeresés az előző munkáim ajánlásából érkezett, hiszen a kezdetek kezdetén nekem meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg ezt nagyüzemben csináljam, hogy idegen emberek kéréseit teljesítsem. Fogalmam sem volt mekkora tehetség lakozik a kezemben. Egészen egyszerűen úgy tudtam megalkotni ezeket az egyedi gyönyörűségeket, hogy még én magam is nagyon meglepődtem rajta. Olyan volt mindig a végeredmény, mintha életre keltek volna ezek a csillogó csodák, és ezt láttam a tulajdonos arcán is, mikor birtokba vette őket.

A mai napon pedig ünnepélyesen meg fog nyitni az egyedileg készített ékszereim webshopja is. Ezek bár nem személyes igények alapján készültek, de én biztos vagyok benne, hogy valaki számára, aki talán még azt sem tudja, hogy nemsokára már segíteni és kísérni fogja életüket. A webshop egyszerűen fantasztikusan működik, az ékszerfotózás tudományával pedig gyönyörű képeket készít számomra a fotodastudio kis csapata. Nem is fordulnék máshoz, mert ahogyan az én ékszereim életre kelnek és különlegesek, legalább annyira egyedülállók és élettel telik az ő képeik, amiket készítenek számomra. Nem mellesleg egy élmény velük a közös munka. Ha valaki számára termékfotózás szükségeltetik csak ajánlani tudom őket. Szakmailag tökéletesek és emberileg is csodálatosak. Gördülékenyen és hatékonyan dolgoznak, nagyon lelkiismeretesen.

Leave a Comment