Egyedi ékszereim képekben

Amikor én elkezdtem egyedi ékszereket gyártani, akkor még csak nagyon-nagyon piciben gondolkodtam. Magam számára nagyon szépek voltak ezek az ékszerek, de nem tudtam, hogy másoknak is tetszenek-e. Kezdetben csak ismerősöknek és magam számára készítettem őket, de egyre több ember érkezett hozzám az ajánlások után, és már azon kaptam magam, hogy egész hétvégén ékszereket gyártok. Ekkor fordult meg a fejemben, hogy kellene valamit kezdenem esetleg ezzel, mert nagyon kikapcsol, nagyon szeretem csinálni, és hát nem utolsó sorban hihetetlen öröm volt látni ezeknek a kis csodáknak a gazdájának az arcát. Eldöntöttem, hogy ha mellékállásként is, de ezzel szeretnék foglalkozni.

Ma már ott tartok, hogy nem tudok egyszerre az eladással foglalkozni, és készíteni is, így szükségem volt egy helyre, ahol az érdeklődők meg tudják nézni ezeket az ékszereket és meg is tudják vásárolni, ha elnyerte a tetszésüket. A weboldal már kész van, a design nagyon szép lett, annyira büszke vagyok rá. Imádom már most.

Egyetlen dologra azonban nagyon gyorsan rá kellett jönnöm, és a webes csapat is felhívta erre a figyelmemet, hogy bizony nem célravezető, ha a saját képeimmel akarom tele tenni ezt a gyönyörű oldalt. Mert hát egyrészt nem annyira esztétikus, ami illeszkedne az oldalhoz, mivel sem szaktudásom, sem eszközeim nincsenek hozzá, másrészt pedig nem megfelelően valósághű és részletgazdag a kép, és így nagyon sok vásárló nem mer majd döntést hozni az oldalon látottak alapján.

Éppen ezért kerestem fel a https://szikyfoto.hu/ oldalon Petit, aki biztosított arról, hogy szaktudásával és tapasztalatával olyan képeket fog készíteni számomra, ami nem csak hogy illeszkedni fog az oldalhoz, de tökéletesen ki fogja egészíteni azt, és hát megmondom őszintén, sokkal felülmúlta a várakozásaimat. Gyönyörű és részletgazdag képeket készített, amit az oldalra illesztve még a webes csapat is azt mondta, hogy kezdjek el nagyon dolgozni, mert az oldal rövid időn belül nagyon el fog indulni és rengeteg vásárlóm lesz mert minden adott hozzá most már jelen pillanatban. El sem tudom mondani mennyire örülök hogy ennyire sikeres lett ez a projekt.

Leave a Comment