Egy egyszerű, hasznos darab

Mindig van valami az életünkben, amire nagyon vigyázunk. Vigyázunk magunkra, egy szerettünkre, a telefonunkra, vagy az autónkra. Én, személy szerint a ruhadarabjaimra is kifejezetten odafigyelek. Próbálok mindig csinosan öltözni, hiszen egy nő életében a megjelenés igazán fontos.

Szeretjük sminkelni magunkat, és alkalom adtán igazi hercegnőnek érezni magunkat. Viszont, ha kis hiba kerül a gépezetbe, mondjuk, felszalad a harisnyánk vagy a ruhánkon találunk egy kimoshatatlan, makacs foltot, már képesek vagyunk rosszul érezni magunkat. Kellemetlen, mert már tudjuk, hogy ott van és tudjuk, hogy valaki ezt biztosan észre fogja venni. Ugyanez igaz a cipőnkre is. Egy kis sérülés, egy kis folt és már a hajunk az égnek áll, főleg, ha egy igen drága darabunk kerül így a szekrény mélyére, vagy esetleg a kukába. Nekem a legtöbb sérülést, az autókárpit és a gumiszőnyeg okozta a cipőimbe. A gumiszőnyeg olyan fekete foltokat hagyott rajta, amiket akárhogy súroltam, nem tudtam leszedni.

Kipróbáltam minden praktikát, amit az interneten találtam, még egy cipészhez is elvittem őket, de mindig az lett a végeredmény, hogy ez már menthetetlen, fogadjam el ebben a formában. Sokáig tűnődtem, hogy mivel tudnám mindezt megelőzni, hiszen nincs arra idő, hogy mindig cipőt cseréljek, akárhányszor beülök az autóba. Majd csodák csodájára az interneten a tisztítási praktikák között kutatva, rá is bukkantam a Heelgood szuper termékére, ami nem mást, mint a cipősarokvédő vezetéshez. Ezeket a termékeket kifejezetten az ilyen problémák kiküszöbölésére alakították ki. Mióta ezeket használom, nyugodt vagyok, hogy a cipőim biztonságban vannak.

Leave a Comment