Szemléletváltás szükségeltetik

Én tisztán emlékszem, hogy amikor az első weboldalunk elkészült, akkor mekkora szó volt már az is, hogy egy cég egyáltalán megjelenik a világhálón. Akkor persze kuriózumként hatott hogy egy vállalat weboldalt csináltat magának, és ezt a KKV szektorban csak a nagy vagyonnal vagy tőkével rendelkező cégek engedhették meg maguknak. A mi vállalkozásunk egy családi vállalkozás és őszintén mondhatom, hogy mindig is hálás voltam az életemnek, hogy tényleg azt csinálhatom, amit szeretek, mert nem azért kell dolgoznom hogy kenyeret vegyek, hanem hogy az egyébként is nagynak mondható családi vagyont még növelni tudjam, ez pedig egy hihetetlen szabadságot ad az ember számára. Persze óvatosan kell ezzel bánni, mert magasról lehet nagyot bukni, mondják, de azt gondolom, hogy ezzel mind én, mind pedig a bátyám tisztában vagyunk és tesszük a saját kis dolgunkat, leginkább az önmegvalósítás útján haladva, de mindketten jó eredményekkel.

Manapság azonban már nem elegendő egy olyan alap weboldal, amin megjelennek az adatok, az emberek meg tudják nézni a munkánkat, meg tudják állapítani hol találnak bennünket. Leginkább arra van szükség, hogy a kereséseik eredményeként mi magunk is megjelenjünk a google találati lista elején. Sokan gondolják, hogy ehhez egy hirdetés elegendő, én azonban mindig is abban hittem, hogy a legjobb eredmény, ha valami állandó, tehát a lista elejére szerettem volna kerülni alapvető szinten. Ehhez azonban egy új profi weboldal készítés szükségeltetett, amit én nagyon jól tudtam.

Megtehetném, hogy a legdrágább webes ajánlatot elfogadom és megyek azzal a csapattal előre, aki a legnagyobb árat mondja a piacon, de az az igazság, hogy nekem a legjobb csapat kell, és én ezzel tejesen tisztában vagyok. Kicsit lemaradtam a versenyben a piacon a weboldal tekintetében, és tudom, hogy ezt csak a legprofibb webes csapat tudja nekem visszahozni. Ezen túl pedig én tényleg tudok úgy tekinteni a weboldalra, mint egy fejlesztési befektetésre. Eszerint ugyanis nem csak hogy vissza fogja hozni az árát a kialakítás és a fejlesztés, hanem egy bizonyos idő után eredményeket fog termelni az új vevők által és ez elengedhetetlen szemléletváltás már a weboldalakkal kapcsolatosan. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a kis csapatot a profi weboldal készítés feladataira, mert biztos vagyok bene, hogy aki őket választja nem fog csalódni.

Leave a Comment