Mobiltelefon kiválasztás tippjei

Mobiltelefon kiválasztás tippjei

Sokan szeretnének új mobiltelefont, de amikor meghozzák a döntést, akkor szembesülnek vele, hogy nem tudják, hogy pontosan melyik is lenne a legmegfelelőbb számukra. Ebben a cikkben nekik próbálunk pár szempontot bemutatni, hogy  meg tudjuk könnyíteni a döntést.

Mobiltelefon kiválasztás tippjei

Megtalálni az ideális modellt nem is könnyű, de nem is túl bonyolult dolog. Célszerű az általánostól a specifikusabb attributumok felé haladni, annak függvényében, hogy az alap és kényelmi funkciók közül ki mit tart fontosnak. Első szempontok egyike lehet akár a kijelző méret és típus is. Nem mindenki szereti a nagykijelzőt, de sokaknál alap követelmény, mint ahogy sokan még pl nyomógombos kivitelre esküsznek.

Persze az sem mindegy, hogy mennyit szánunk az új okostelefonunkra. Az ár érték arány mindenkinek fontos, de sokan nem érzik át a minőségi differenciákat. A nagyobb ár a legtöbb esetben valósan jelentős különbséget is takar.

És persze az örök kérdés: Android, vagy iPhone – IOS

Sokan érvelnek egyik s másik mellett, de a lényeg szinte ugyan az. Ha valaki megszokta egyik vagy a másik nagy operációs rendszert, akkor nehezen fog átszokni, és átpártolni a másikhoz. Az Android sok lehetőséget és rengeteg ingyenes appot kínál, míg az iOS a minőségi és gyors használatot szavatolja.

Ezek mellett a kamera, a belső memória is fontos és döntő szempont lehet.

Leave a Comment