Mit kell tudnia egy okos telefonnak?

A mai rohanó világban, amikor gyakorlatilag azon áll vagy bukik az életünk, hogy mennyire vagyunk képesek tartani a ritmust, minden apró dolog számít, ami segítheti a fejlődésünket, vagy az adott pozícióinkat megtartani. Például hogy milyen telefonkészülékkel rendelkezünk.

Van, aki szerint státusszimbólum, és sokat elmond az emberről, hogy milyen telefonja van, mások szerint teljesen lényegtelen szempont. Azonban abban mindenki egyetért, hogy ha munkaeszköz a telefonunk, akkor érdemesebb minimum közép kategóriás telefont választani. Hiszen egy fontos megbeszélésen, tárgyaláson nem jelenhetünk meg egy nyomógombos telefonnal, ha azt akarjuk, hogy komoly tárgyalópartnernek tartsanak minket.

Ha mondjuk akár egy Apple készülékünk van, ami mint tudjuk, elég trendi a mai emberek körében, akkor többek között nem árt, ha ismerünk olyan helyet, ahol ha javításra van szükségünk, akkor szinte azonnal orvosolni tudják a problémánkat, mondjuk hogy az iphone kijelző csere ne húzza keresztül a számításainkat amiatt, hogy sokára készül el, de mondjuk nekünk még aznap szükségünk lenne a telefonunkra egy fontos tárgyalás végett. Muszáj a mai világban lépést tartani a trendekkel, hiszen folyamatosan változik a mai ember ízlése, nyitott, és igényli az újítást. Tudnia kell a készülékünknek igazodnia az életvitelünkhöz, kiszolgálnia minden olyan igényünket, ami azt segíti elő, hogy minél magasabb szerepet vállalhassunk a társadalmi ranglétrán.

Leave a Comment