Hosszú távú megoldás a nehezebb napokra

Imádok a szabadban futni és élvezni a napsütést. Munkából hazaérve, hogy levezessem a napi feszültséget, rendszeresen ezt teszem. Legtöbbször, főleg, ha kicsit feszültebb vagyok az átlagnál, fülhallgatót is szoktam használni, és olyan zenéket hallgatok futás közben, amelyek segítik ezt a regeneráló tevékenységet. Régebben csak vezetékes fülhallgatók voltak, amik sokszor idegesítőek is voltak egyben, hiszen mindig sikerült úgy beleakadnom, hogy ki is téptem a fülemből.

Mára szerencsére az Apple AirPods fülhallgatóinak önfeledt szabadságélményével tehetem meg a kilométereket, hiszen ezek már vezeték nélküli fülhallgatók, amelyek egy kis praktikus tokban vannak, amely a töltője is egyben. De amilyen kicsi ez a készülék, olyan sérülékeny is. Könnyebben kieshet a zsebünkből, és könnyebben is koszolódik. Ezért én személy szerint a Baseus honlapján található AirPods védőtokokat használom, hogy ezeket elkerüljem. Itt két féle terméket találhatunk. Az első egy szilikon védőtok, amely amellett, hogy elegáns, véd attól, amitől kell. Gondos tervezése lehetővé teszi, hogy tölteni is tudjuk őket úgy, hogy nem kell közben ki-, és berakosgatni a tokokból a fülhallgatókat. Vékony és kellemes tapintású valamint egészségügyi szempontból is praktikus, hiszen könnyen tisztítható.

A másik ilyen tok a Shining Hook AirPods tok, amely tökéletes védelem, egyenesen az AirPods-ra tervezve. Flexibilis, többrétegű TPU anyaghasználatának köszönhetően kellően csillapítja az esések által okozott ütéseket, és így hosszútávon védelmet tud nyújtani. Így már bátrabban merek elmenni futni, hiszen így még felhőtlenebb az érzés, mert tudom, hogy biztonságban van az AirPods-om, ezzel együtt pedig az is biztosított, hogy a jövőben is velem legyen a legnehezebb napokon is.

Leave a Comment