Esküvői emlékek

Mitől trendi ma egy esküvő?

Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés. A divaton túl a legfontosabb, hogy a saját elképzeléseiteknek megfelelő esküvőt szervezzetek.

Nem minden az evésről szól

Az ünnepekkel, így az esküvővel is kapcsolatos szokások közé tartozik, hogy a férj és feleség családjának tagjai a legkülönbözőbb, óriási mennyiségű fogások elkészítésével mérik össze erejüket a kulináris élvezetek terén. Ez szerencsére sokat változott az évek során, manapság már külön személyzet gondoskodik a vendégek étkeztetésével. Így mindenki számára több idő és energia marad a közös élményekre. Attól ne féljetek, hogy éhes marad a násznép, egy jól átgondolt vacsoramenüvel még spóroltok is a rengeteg sülttál rendelése helyett.

Közös programok

Érdemes egy talpraesett, de modern vőfélyt felkeresnetek, aki nem csak a pohárköszöntőkre és az egymás cipőjéből ivós játékokra koncentrál, hanem megmozgat minden résztvevőt egy kvízzel vagy bármilyen közös játékkal, ami összehozza a vendégeket, akkor is, ha nem ismernék egymást. Ez a plusz személy a szervezésben és koordinálásban is sok terhet vesz le a vállatokról.

Esküvői film készítése

Az esküvőtök napján ti vagytok a főszereplők, mindenki szeretne a közeletekben lenni és gratulálni, pár kedves szót mondani. Arra, hogy mindenki sorra kerüljön, nincs lehetőség, még ha egy egész napos rendezvényt is szerveztek. Félreértés ne essék, senki nem várja el tőletek, hogy több helyen is legyetek és egyszerre mindenkire figyeljetek. Hogy a közös élmény később egyben is látható legyen, egy fotós és egy videós kolléga segítségével egységes formába önthetitek legszebb napotokat a saját esküvői filmetek elkészítésével. Az https://eskuvoskepek.hu/ csapata a fotózás mellett videó felvételt is tud készíteni a közös ünneplésről, így a mindenki számára kedves emlékeket bármikor újra át tudjátok élni.

Leave a Comment