Egyszerűen bonyolult

Az ember számára vannak olyan meglepetések az életben, melyek egyszerre viccesek és egyszerre bonyolítják meg az életét, ami miatt nincs annyira kedve nevetni a viccen. Persze számtalan formában előfordul ez akkor, hogy ha az ember vállalkozás alapítására adja a fejét. Számomra pedig egy ideje már az a lényeg, hogy legfőképp olyan profi és gyors reagálású szakemberekkel vegyem magam körbe, akik megteremtik annak a lehetőségét, hogy nevetni tudjak az ilyen helyzetekben. Hihetetlen fontos ugyanis, hogy egy cég életében, hogy ha annak folyamatos és stabil növekedést szántak csak és kizárólag profi szakemberekkel és persze munkavállalókkal vegye körbe magát. Én legalábbis ebben tartom a legnagyobb erejét a cégemnek.

Éppen ezért olyan speciális területekre is, mint mondjuk a munkavédelem csak és kizárólag profi és hatékony munkát biztosító szakembereket kerestem. Nem szeretném, hogy ha annak akár a legkisebb veszélye is fennállna, hogy egy baleset vagy egy kisebb hiba miatt a cégem tönkre megy. Az építőipar területén tevékenykedünk és itt bizony minden pillanatban előfordulhat hogy egy nem várt esemény vagy egy ballépés hibákat vagy balesetet szül. Ekkor pedig kulcsfontosságú, hogy milyen a munkavédelmi rendszer, és hogy az emberek mennyire tudják, hogy mi a dolguk, mit kell tenniük. Én már egy ideje megtaláltam erre a tökéletes csapatot az Activesafety személyében. Ők ugyanis nem csak hatékonyak, de hihetetlen profik is.

Velük még azon is nevetni tudok, hogy az egyébként hihetetlen bonyolult beszerzési folyamat után, a számomra rettenetesen egyszerűnek tűnő gépek üzembe helyezése a törvény szerint aztán bonyolultabb feladattá és papírmunkává válik mint a vásárlás volt. Persze csak azért, mert ők mindent elintéztek ezzel kapcsolatosan is. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.

Leave a Comment